Boeken

Wat is er mooier dan jezelf in een verhaal te laten meenemen. Op zoek te gaan naar een belevingswereld bij de woorden. Veel lees plezier.

Wil je een e-book (epub formaat) of boek bestellen, stuur me dan een PB (persoonlijk bericht) via Facebook (https://www.facebook.com/fweijer ) of vul de contactpagina op deze site in met jouw gegevens, dan zal ik contact met je opnemen.

Pluk de Herfst
Spinnen, kleurrijke bladeren, stormen, ochtendmist, ouder worden, aanhoudende zomerliefde. Eindelijk de herfst is aangebroken.
Pluk de Herfst schetst in verhalen en gedachten een beeld van dit inspirerende seizoen. Een rijk geïllustreerd boek met vier nog niet eerder gepubliceerde korte verhalen en enkele gedachten over de herfst, gedrukt in beperkte oplage. Hardcover A4 formaat. (Uitverkocht aug 2020)

“Voor een uitzonderlijk storyteller als Foppe Weijer was het schrijven van een boek een langgekoesterde droom. Met de presentatie en lancering van PLUK DE HERFST, het boek dat hij samen met fotografe Rita de Bruijckere heeft gemaakt, laat Foppe zien dat de herfst bij uitstek het seizoen is waarin geoogst wordt, waar besluiten genomen worden en waar alles in gereedheid gebracht wordt voor een nieuwe lente. Op een creatieve manier heeft hij aspecten zoals dementie, strijdvaardig zijn en verliefdheid weten te verwerken in zijn verhalen.”

(september 2017)

cover Pluk de herfst

Een sprong in het duister
Een kort verhaal (e-book) over een man die wakker wordt aan de keukentafel. Heel langzaam komt het besef. Een terugblik op een ontmoeting, groei zonder het voordeel van de ervaring.
“Anne en ik, één geheel, sterker dan een zielverwantschap.”
(juli 2014 – gratis)

Eensprong

Zomaar een leven – Corsica
Verzamelde columns (e-book) over een vakantie op Corsica.
(Juni 2014 – gratis)

Zomaareenleven